Puskás Kriszti

kézjeles kommunikációs módszer megalkotója

Rólam

Puskás Kriszti vagyok, a kézjeles kommunikáció módszer megalkotójaoktatója és három kisgyermek édesanyja. Ebben a módszerben benne van az elmúlt 10 év során a kezekről megszerzett minden tudásom, valamint saját, illetve több száz tanítványom tapasztalata.

Ha azt kérdeznéd tőlem, hogy mi az a három szó, ami leginkább jellemez, azt mondanám, hogy proaktivitás – szeretem a hatékony és gyors megoldásokat, precizitás – a finommotorika fejlesztésében ennek nagy hasznát veszem, praktikusság – ez a tulajdonság pedig a sok-sok jel, és asszociáció megalkotásakor jön jól.

Két gyermekemmel, mikor még kisebbek voltak, a kimondott szó mellett kézjelekkel is kommunikáltunk. Ez időszak alatt megtapasztalhattam, hogy megérteni egy még nem beszélő csöppséget, felér egy csodával! Az átélt rengeteg pozitív élmény arra ösztönzött, hogy minél több embernek megmutassam ezt a különleges módszert.

Az elmúlt pár évben az emberi mozgást elemeire bontottam, valamint az egyes elemeket kereshetővé tettem a Te vagy a jel webes oktatói alkalmazás segítségével.

Az alkalmazás különlegességét komplexitása, végtelenül egyszerű használata, valamint az adja, hogy nagyon sok módszerbe – hiszen a kommunikáció mindenütt jelen van – könnyedén beilleszthető.

www.tevagyajel.hu

A Családi TudásTárba készített anyagom

Ha még nem vagy tag, akkor regisztrálj ingyenesen a Családi TudásTárba az alábbi űrlap kitöltésével!

Csatlakozz most!
Kérjük, pipáld be a lenti mezőt, hogy a regisztrációd megfeleljen a jogi szabályozásoknak!
Iratkozz fel a FICSAK hírlevelére!