Nézd meg a Családi Tudástár legnépszerűbb előadásait! Csatlakozz!

A Családi Tudástár előadásait mindig úgy állítjuk össze, hogy azokkal segítsük a kis- és nagygyermekes szülőket.

Legnépszerűbb témáink az alábbi beszélgetések, melyeket regisztráció után azonnal meg is nézhetsz az előadások között:

  • Az éneklés szépsége, a játék öröme a Ringatóval – előadássorozat Gróh Ilonával 

  • Tiltás helyett élhető szabályok – hogyan lehet az online-offline térben egyensúlyt teremteni? – beszélgetés Hal Melindával és Király Nórával

  • Tanuljon-e nyáron a gyerek? – előadás

  • Gyász és annak feldolgozása gyerekként – beszélgetés 

  • Internetes biztonság – előadás

Csatlakozz közösségünkhöz, és hallgasd meg előadásainkat, melyek segíthetnek családodnak a mindennapi kihívásokban! A Családi Tudástár tagsága INGYENES, csak regisztrációhoz kötött. 

Gróh Ilona

Gróh Ilona

Az éneklés szépsége, a játék öröme a Ringatóval – 4 részes előadássorozat

Előadó: Gróh Ilona, a Ringató alapítója

4 részes előadássorozatunkban arról hallhatsz beszélgetést, hogy a zenei nevelés milyen hatással van a gyerekekre, milyen életkorban érdemes elkezdeni az énekléssel, a zenével foglalkozni, illetve azt is megtudhatod, hogyan lehet megalapozni a gyerekek zenei érdeklődését az otthonotokban, a bölcsődében vagy akár az óvodában is.

Hal Melinda

Hal Melinda klinikai szakpszichológus

Tiltás helyett élhető szabályok – hogyan lehet az online-offline térben egyensúlyt teremteni – beszélgetés 

Előadók: Hal Melinda, klinikai szakpszichológus és Király Nóra, a Ficsak alapítójának beszélgetése

A nyári szünet közeledtével nagyon fontossá válhat szülőként, hogyan álljunk a napi kütyüzés témájához. Ebben az előadásban Király Nóra, a Ficsak alapítója Hal Melinda, klinikai szakpszichológussal beszélget arról, hogyan állítsunk fel szabályokat, hogyan bírjuk együttműködésre a gyerekünket a mindennapokban.

 Schmidt Andrea

Tanuljon-e nyáron a gyerek?

 

Előadó: Schmidt Andrea, oktatásszervező

Örök dilemma: tanuljon-e a gyerek vagy sem a nyári szünetben… mit tegyünk szülőként? Schmidt Andrea több éves tapasztalattal rendelkezik a témában, melyről neked is nagyon hasznos tippeket fog adni. Videójában arról is beszél, hogy mi alapján írassuk táborba a gyereket, és arról is, hogy miért fontos, hogy az ilyen döntésekbe minél hamarabb vonjuk be a gyerekeket.

Somogyi Eszter

Gyász és annak feldolgozása gyerekként

Előadó: Somogyi Eszter, gyászkísérő

A halál, a veszteség és az azzal járó gyász nemcsak a felnőtteket érinti, hanem a gyerekek számára is fontos, hogy foglalkozzunk a témával. Somogyi Eszter gyászkísérő hasznos javaslatokat ad a szülőknek ebben az érzékeny témában. Az előadásban arról is hallani fogsz, hogy életkoronként hogyan kezeljétek szülőként a gyászt, mit tegyetek, ha a szeretett nagyi többé nincsen már veletek, mit mondjatok, hogyan viselkedjetek…

Fülöp Hajnalka

Internetes biztonság 

Előadó: Fülöp Hajnalka, digitális andragógus

A digitális világgal együtt rengeteg veszély leselkedik gyerekeinkre is de ránk is, mint szülőkre, hiába vagyunk elővigyázatosak. Fülöp Hajnalka nemcsak gyakorlati tippeket ad, hogyan kerüljük el azt, hogy pillanatok alatt ellopják az adatainkat, hanem abban is segít, hogyan kerüljünk közelebb a digitális térben kamaszainkhoz.

Minden téma érdekel?

Akkor csatlakozz most, csak pár perc, és mmáris láthatod a Családi Tudástár belső felületén a további elérhető anyagokat.

A részvétel ingyenes, csak regisztációhoz között.

A fentieken túl 50+ további szakértői anyag is vár Rád!

Az a jó hírünk számodra, hogy a csatlakozással együtt a Ficsak Családi TudásTárhoz is csatlakozol, melyhez a regisztrációt követően néhány percen belül a megadott e-mail címedre kiküldjük a belépési információkat arról, hol és hogyan tudsz belépni a TudásTár írott és videós tudásanyagaihoz.

Belépésedet követően, a zárt felületen, már 20 megbízható szakértő közel 50 szakmai cikkét, előadását olvashatod el, nézheted meg olyan témákat körüljárva, melyek segítik a családokat a mindennapi élet kihívásaiban, hasznos tanácsokat adnak a gyermekneveléshez, továbbá kiemelt figyelmet szentelünk egy külön blokkban a női létnek, testi-lelki egészségük építésének is.

Gyakorlati tippek, bevált tanácsok, rengeteg szakértői anyag szülőknek. Gyermekpszichológia, egészséges táplálkozás és egészségmegőrzés, óvodai beszoktatás, gördülékeny iskolakezdés, nyelvi fejlődés… csak néhány téma, amelyekben tájékozódhatsz. Vár a Családi TudásTár, csatlakozz hozzánk Te is!

Most újra nyitva vannak a kapuk!

A Ficsak Családi TudásTár tagsága teljesen ingyenes.

Ha szeretnél részt venni a későbbiekben élő, online előadásainkon, és ezzel együtt csatlakozni a Ficsak Családi TudásTár közösségéhez, nincs más dolgod mint most kitölteni az alábbi regisztrációs űrlapot!

Jelentkezésedet követően 5-10 percen belül küldjük neked a TudásTár zárt felületére a belépésed.

Regisztráció: