Dr. Hartmann Ákos

csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosjelölt

Rólam

Általános orvosi diplomámat 2017-ben szereztem, azóta a Semmelweis Egyetem II.sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján dolgozom. Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakképzés keretén belül szakorvosjelölt titulusban dolgozom, ez jelenleg 5 év tapasztalatot jelent a szakmában.  
Ezen időszakban 2 évet fertőző osztályon, közel egy évet hemato-onkológián, 9 hónapot NIC-en (koraszülött-intenziv osztály) dolgoztam, valamint 3-3 hónapokat különböző szakosztályokon (gasztroenterológia, diabetológia, pulmonológia, nefrológia) szakmai gyakorlat keretében szereztem tapasztalatot.  
Ezek mellett másodállásként 4 éve vállalok körzeti ügyeleti ellátást, illetve a Heim Pál Kórház Sürgősségi osztályán hétvégi/éjszakai műszakot, ahol az az alapellátástól kezdve a kritikus betegek kezeléséig mindenfajta ellátásban részt veszek.

Fő érdeklődési területeim a gyermek-radiológia, súlyos betegek ellátása, valamint az alapellátásban történő szülői edukáció, a modern, korszerű kezelések minél széleskörűbb terjesztése és a tévhitek eloszlatása.

Ha még nem vagy tag, akkor regisztrálj ingyenesen a Családi TudásTárba az alábbi űrlap kitöltésével!