Schmidt Andrea

oktatásszervező

Rólam

Három fia mellett 25 éve kíséri figyelemmel az intézményi oktatást. SZMK elnökként és iskolatitkárként is személyes tapasztalata van az iskolai életről és a felvételi folyamatáról. Szakmai végzettségei informatikus és rendszerinformatikus, bár tanári végzettsége nincsen, több éve korrepetál felnőtteket és gyerekeket is informatikából és matematikából, az utóbbiból felvételire és versenyre is több gyereket készített már fel.

A ZEKI Oktatási Központ tanmenetének alapötlete is tőle származik, amelyet tapasztalt szaktanárokkal dolgozott ki részletesen. Az oktatásszervezés mellett a szülőkkel is kapcsolatot tart, akik gyakran fordulnak hozzá a felvételivel kapcsolatos kérdéseikkel, ezért mindig figyelemmel kíséri az adott év felvételi folyamatait.

Ezeket a tapasztalatokat felhasználva adta ki E-Bookját – Felvételizik a gyerekem- mit tehetek szülőként, hogy segítsem céljai elérésében- címmel,  ami elsősorban azoknak a szülőknek szól, akik most felvételiztetik gyermeküket. Ez az első könyve, de ezt megelőzően több cikket is írt már a témában.

A Családi TudásTárba készített videóim

Ha még nem vagy tag, akkor regisztrálj ingyenesen a Családi TudásTárba az alábbi űrlap kitöltésével!