Vajda Zsuzsanna

vegán életmód tanácsadó, online marketinges és egy kislány édesanyja

Rólam

Szia! Vajda Zsuzsanna vagyok, egy kislány édesanyja, vegán életmód tanácsadó és kronobiológia tanácsadó. Hiszem, hogy az vagyunk, amit megeszünk, és ez a meggyőződés hajtja munkámat és elhivatottságomat. Az életmódváltás egy izgalmas és felfedező út lehet, és én itt vagyok, hogy segítsek Neked minden lépésben.

Az én küldetésem az, hogy megmutassam, hogy a vegán életmód sokkal egyszerűbb és hozzáférhetőbb, mint gondolnánk. Tanácsokkal, tippekkel és inspirációval szolgálok, hogy könnyedén bevezesd a növényi étrendet az életedbe. Az ételek elkészítése és az étrend összeállítása sem kell, hogy bonyolult és költséges legyen.

Emellett a többgyermekes anyukák számára is segítséget nyújtok a harmonikus együttműködés megteremtésében. Tudom, hogy a gyereknevelés kihívásokkal teli lehet, és én itt vagyok, hogy megoszthassam azokat a praktikus megoldásokat és módszereket, amelyek a mindennapokban könnyebbé teszik az együttélést.

Munkám során online marketingesként is dolgozom, de legfontosabb célom mindig az, hogy Te és családod jól érezzétek magatokat, és harmonikusan éljetek. Örömmel várom, hogy megoszthassam Veled tapasztalataimat és tudásomat a Családi Tudástár oldalán. Legyünk egészségesek és boldogok együtt!

Segítségért fordulj bátran hozzám: www.vajdazsuzsi.hu

Vajda Zsuzsanna vegán életmód szakértő

Ha még nem vagy tag, akkor regisztrálj ingyenesen a Családi TudásTárba az alábbi űrlap kitöltésével!