Isten hozott Újbudán!

Keressük Újbuda új lakosait, hogy köszönthessük és megajándékozhassuk Őket!

Amennyiben 2020 után költöztél Újbudára, vedd fel velünk a kapcsolatot és egy munkanapon belül garantáltan a Tiéd lesz a FICSAK11 Alapítvány által biztosított 10.000 Forint értékű Új beköltözők egyedi ajándékcsomag és részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted az 5 x 20.000 forintos Praktiker utalvány egyikét, vagy a fődíjat, a 100.000 forintos Praktiker utalványt!

Király Nóra,

a FICSAK alapítója

Kedves Új Lakótársunk!

Sok szeretettel köszöntünk, nagy örömünkre szolgál, hogy lakhelyedül kerületünket, Újbudát választottad. Bízunk benne, hogy megtalálod itt, amire vágysz és Te is annyira fogod szeretni, mint mindenki, aki itt él, dolgozik, tanul. Hisszük, hogy a 11. Kerület, Újbuda az élet minden területén egyedülálló lehetőségeket kínál.

Kiemelkedő színvonalú felsőoktatási intézményeinkben tanulók felveszik a versenyt Európa bármely egyetemének hallgatóival, számos multinacionális, közép-és kisvállalkozásnak köszönhetően Magyarországon itt a legalacsonyabb a munkanélküliek száma, melynek társadalmi és gazdasági hatásait nap mint nap tapasztaljuk, érezzük. Mindemellett számos sportolási, szórakozási, kulturális programban is bővelkedünk, melyek közül többet, mi – a Ficsak11 Alapítvány – szervezünk, és amelyek látogatása minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt.

Ismerd meg Újbudát!

Mi, a Ficsak 11 Alapítvány munkatársai minden új beköltözőt szeretnénk üdvözölni, ezért találtuk ki a 10.000 Ft értékű egyedi ÚJ beköltözők ajándékcsomagot, amit most egy kattintással kérhetsz és azonnal részt is veszel a nyereményjátékban!

Nézd csak MI minden lesz a csomagodban!

Az ajándékcsomag és a nyereményjáték részletei

Az ajándékcsomag átvételének és az ezzel automatikusan járó nyereményjáték sorosolásán való részvétel feltétele, hogy 2020 után válj 11. kerületi lakossá. A jelentkezés az ajándékcsomagért online felületen keresztül történik, ahol az e-mail címed megadásával igazolhatod magadat.

Mivel az új beköltöző családokat szeretnénk köszönteni, így háztartásonként egy fő regisztrálhat.

A játék időtartama: 2022.08.01. 00:00 – 2022.11.30. 24:00
A sorsolás ideje: 2022.12.01. 12:00

Az eredményhirdetésre a sorsolás időpontjától számított 10 órán belül kerül sor.

A nyereményjáték szabályzatát itt éred el.

Egyedi, a 11. kerület lakosai igényére szabott ajándékcsomag, 10.000 Forint értékben

A képen látható csomag személyesen átvehető munkanapokon a FICSAK Családi Központban 9:00 és 15:00 óra között.

Nyereményjáték lehetősége az Isten hozott Újbudán! kampány résztvevőinek

Nyereményjáték lehetősége az Isten hozott Újbudán! kampány résztvevőinek

Az ajándékcsomagjukat a 2022.08.01. és 2022.11.30. időszak alatt átvevő személyek között kisorolása kerül 2022.12.01-én 5 darab 20.000 Forintos Praktiker vásárlási utalvány.

Az Isten hozott Újbudán! nyereményjáték fődíjának kisorsolása

Az Isten hozott Újbudán! nyereményjáték fődíjának kisorsolása

Az Isten hozott Újbudán! nyereményjáték fődíja egy 100.000 Forint értékű Praktiker vásárlási ajándékutalvány, aminek kisorsolására 2022.12.01-én kerül sor.

Ficsak11

Kik vagyunk?

A Fiatal Családosok Klubjának Budapest 11. kerületi tagszervezete a FICSAK 11. Alapítvány várja azoknak a közelmúltban a kerületbe beköltöző lakosoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának egy közösséghez, ahol első helyen áll a családi értékek közvetítése, a példamutatás és a közösségépítés. A család fontosságára, az emberi kapcsolatatok megerősítésére időről-időre rendezünk közösségformáló programokat, évszakhoz, alkalomhoz, ünnephez köthető rendezvényeket, ahol amellett, hogy tartalmasan töltjük el időnket családtagjaink társaságában, új embereket ismerhetünk meg és barátságokat köthetünk.

Kérdezz tőlünk bátran!

E-mail címünk

Irodánk címe

1118 Budapest, Előpatak utca 60.